Orange Bornholm

Normalt må vi konstatere, at vi må betale langt mere for vores transport til hovedstaden, end øvrige danskere betaler for tilsvarende transport.
Men på det »Orange område«, dvs. billige billetter med DSB, er vores pris faktisk lavere end for øvrige danskere.
Vores Orange-billetpriser begynder ved 119 kr. For den pris får vi både rejsen med færgen og turen med IC Bornholm. Hertil kommer, at Orange-billetter også er omfattet af Rejsegarantien.
En Orange-Storebælt koster til sammenligning fra 149 kr.  Vi har på intet tidspunkt forestillet os, at bornholmerne skulle blive bedre stillet end øvrige danskere (bare ligestillet), men det må vi konstatere kan være tilfældet med de Orange-billetter. Det er vi naturligvis ikke kede af !
Husk, at de Orange-billetter fra Bornholm skal købes præcis til den station, hvor rejsen slutter. Almindelige billetter gælder »automatisk« i hele hovedstadsområdet. Skal man således til Hillerød gælder den Orange billet kun til Hillerød, hvis den er bestilt med Hillerød, som endestation.
I 2011 – især i sidste halvår af 2011 – var der af og til problemer med at de Orange billetter ikke blev lagt på nettet i tilstrækkelig god tid. Vi holder med jævne mellemrum øje med, at det tilsvarende ikke opstår i 2012.

Kirsten Lund-Hansen
Næstformand i Bornholms Passagerforening
2. april 2012
Harbovej 125
3700 Rønne

FacebookGoogle+TwitterLinkedInShare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


7 + syv =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>